Жена не хареса буламачите на Шеф Петров, а той й пожела да умре от глад и други клетви

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Познатият (или не толкова) на драгия зрител още от Lord Of The Chefs, а после и от двумесечната му изява във ВИП Брадър Борис Петров, по-известен като Шеф Петров, този път надмина себе си. И то дотолкова, че успя да настрои, възмути и в крайна сметка обедини стотици българи, готови да му спретнат публичен линч.

Всичко започва от един негативен отзив във Facebook за заведението му – „Secret by Chef Petrov“, постнат от българка, живееща в Англия. Ето го и него:

Това, което следва обаче след публикацията му в социалната мрежа, е доста по-живописно и емоционално:

 

Дръзналата да не хареса заведението на Шеф Петров сега се чуди – да си резервира ли маса там, като си идва в България, или да му каже на Шефа да я посрещне на летището (със споменатите семейства!?)… „Мисля, че ще е по-удобно да не ги разкарвам хората, аз да отида в самия ресторант, за да ме бият там. За назидание и един вид предупреждение. Нали?”, пише Антония Теофанова.

И обяснява, че е написала едно изречение, очаквайки, че ще я попитат защо не е доволна, какво не й е харесало, какво биха могли да подобрят… Нормалните неща, когато човек е критикуван за работата си. Да, ама не! За Шеф Петров очевидно това не е достатъчно.

Впрочем ето какво мислят потребителите на социалната мрежа, в голямата си част потресени от епистоларната злъч на Шефа:

„Този индивид има сериозен проблем със самооценката и самообладанието! Ще е добре да получи урок по добри обноски най-малкото!

„Да, аз се потресох колко много злоба, завист и жлъч си изсипала несправедливо по горкия кръчмар…”

„Ммм… к’ъв арен човечец! Човек да му завиди чак на красноречието…! Ти ‘що не му вметна ей тъй между другото, че оплешивяването и бледият цвят на кожата ти рязко са се появили след посещението ти (и консумацията) в неговото чудно заведенийце…?”

„Не знам кой е, но обратната връзка с недоволни клиенти леко му куца, поне така ми изглежда.”

Впрочем, оказа се, че Антония съвсем не е единствената, „пометена” с обиди, заплахи, груб, вулгарен, просташки и… неграмотен, ама много неграмотен език. Друг потребител постна снимки от разговора си с Борис Петров, от които човек може просто да онемее. Даже човекът пише, че Facebook ги е блокирал „за хейт спийч”!

„Хора, да направим една група, в която всички изпатили си от този болен човечец да постват чатовете си. То достигна до много хора и медиите, така че работата е свършена, сега остава да насрочим дата за публичния линч!”, призоваха гневните на Шеф Петров българи.

Как мислите, имат ли право?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар