САЩ Кирил Петков

Жестоката истина:България се намира под управлението на САЩ- всички решения се вземат от там

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Е, българи…доживяхме да осъзнаем, че днес сме срам за предците си…велик достоен народ..държава с хилядолетна история…духовна нация залюла люлката на просвещението на славянската цивилизация и Европа.

А днес? Страшно е…но да погледнем истината в очите- днес България е окупирана, продадена и дефакто е територия на която има чужди войски. Решенията в българския парламент са американски. Поръчани от САЩ. И изпълнени от национални предатели, които вместо да отстояват българския национален интерес и да мислят за бъдещето на България, носят скъпи костюми, харчат долари, и не си дават сметка каква отговорност значи името България.

 

Днес нямаме суверенитет- най-важният компонент на държавността. Нямаме собствен глас, мнение. Всички политически решения идват отвън. Поставените американски агенти в правителството, ги прокарват, гласуват и после харчат своите 30 сребърника. Без мисъл за България.

А това е Родината ни. Единствената, която имаме. Единственото, което ни остава- е българския народ, който един ден ще се събуди и ще помете предателите, които недостойно унижават името България…

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар