Жестока трагедия! Куче остана в гората, за да пази своя собственик. Спасителите чуха лая му, но…

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жена от Вашингтон, САЩ, е съобщила в полицията, че нейният 64-годишен мъж е изчезнал в планината.

Рейнджърите и доброволците един ден претърсваха гората и накрая успяха да открият тялото на мъжа и кучето му, съобщава BuzzFeed.

Съпругата на въпросния мъж била сериозно разтревожена, след като той отишъл на редовния си поход, но не се завърнал у дома. След това няколко екипа влезли в гората да го търсят. Автомобилът на мъжа, паркиран на пътя, бързо е бил намерен и в него имало карта с всички места, които той е искал да посети по време на похода, пише Life.ru.

Внимателното претърсване на всяко място обаче би отнело значително време, ако спасителите не били чули кучешки лай. Кучето на изчезналия мъж – Дейзи, е стояло пред насип. Половин час по-късно рейнджърите успели да се доберат до кучето и се оказало, че през цялото време то е охранявало собственика си.

“Ако не беше лаят на Дейзи, едва ли щяхме да успеем да открием следите на този човек.”,  заявил местният шериф.

Съдейки по пораженията по тялото на мъжа, той е паднал от високо и е починал от раните си. В същото време намирането на тялото му без помощта на Дейзи е изглеждало почти невъзможно, тъй като починалият е паднал в гъст храсталак, където дори кучето не можело да се изкачи.

Превод: „Петел”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар