Жесток бой в Природо-математическата гимназия в Димитровград прати момче в болница в Пловдив (видео)

Жесток бой в Природо-математическата гимназия в Димитровград прати момче в болница в Пловдив (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ученици се биха в Природо-математическата гимназия в Димитровград. В междучасието в петък двама дванадесетокласници се скарват и сбиват пред входа на училището. След това единият е откаран в пловдивската болница „Св. Георги“ с фрактура на челюстта. Счупена му е долна и горна челюст, дори има отделена кост със зъб, разказа пред Нова телевизия майката на пострадалия 17-годишен младеж – Румяна Боева.

„Синът ми е пресрещнат от негов съученик и още 10 момчета. Ударен е много жестоко в челюстта, с двойна фрактура е. По време на удара е заснет клип, който явно са искали да публикуват в социалните мрежи… Причината за агресията е, че моят син е почерпил с торта момиче, което неговият съученик харесва“, разказа Румяна Боева. 
Момчетата са стояли на един чин. Преди няколко дни агресорът се е заканвал на пострадалия. Преди да посегне на жертвата си, нападателят е загрявал ръцете си за удара. От думите на майката Румяна Боева стана ясно, че нападателят тренира бокс.

„Подадох сигнал до 112, социалните служби и МОН. Не познавам родителите на момчето“, допълни тя.

В първия ден в болницата момчето е имал шиниране 4 часа. Това е дълга операция. На няколко пъти му пада кръвното и му прилошава, разказа още майката.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар