Живеем в режим, който посяга на всеки, с демонстративно погазване на законите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След случая с президента става ясно, че живеем в режим, който посяга на всеки, с демонстративно погазване на законите.

Подслушват президент – кой съдия подписа това разрешение? Ама подслушвали били генерал, пък той говорил с президента?… А защо сте подслушвали генерал? Да не би да е заради назначението на Десислава Радева? Кой съдия реши да се подслушва за това?

За това, че й възложили с допълнително споразумение към трудов договор да изпълнява още една длъжност във ВВС – връзки с обществеността? За 400 лева… Че това престъпление ли е? Облага ли е да вършиш още една работа за 400 лева, че да търсиш конфликт на интереси? По време, когато Радеви още не са били женени?

Най-страшното е, че пускат на медиите СРС, а това по НК е престъпление (чл. 145), за длъжностно лице затвор до 5 години. И даже няма някакво оправдание. Когато Цветанов чете СРС в парламента, даваха обяснения, че били разсекретени. Макар че в НК не се прави разлика между разсекретени или не. Там пише – който “използва СРС извън целите на наказателното производство…”

Тук демонстративно използват СРС за целите на “пропагандното производство”…

И на това безобразие и скандал големите медии реагират като на разкриване на голяма далавера. Никой не се възмути. Пускат глашатаи на Борисов да искат оставката на президента.

Това всичко е престъпен сговор, в който участват и медии. Няма да се спасят по давност.

Иван Бакалов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар