Живея в Америка, тук стана страшно от джендъри и гейове, насилието се увеличи, а не намаля, не го допускайте

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Живея в Америка и мога да кажа, че тук положението е още по-страшно.

Закони против насилието има и сега в Америка и Европа, затова международни конвенции, дублиращи функцията на националното законодателство, не са необходими.

За да разберете кому е нужна подобна конвенция, вижте какво е новото в нея — въвеждане на термини като джендър, джендър идентичност, сексуална ориентация, мигрантски статус.

От практиката е доказано, че въвеждането на подобни термини в антидискриминационните клаузи в Америка и други държави доведе до многократно усилване на престъпленията към жени — мъже и сексуални престъпници бяха допуснати в женските тоалетни, съблекални и къпални.

На жените и малките момичета им беше заповядано да се къпят, събличат и пикаят заедно с тях.

Мюсюлмански нашественици бяха поканени в отделните държави да изнасилват жените и избиват населението. ЛГБТ мафии глобяват, банкрутират и дори вкарват в затвора християни, които отказват да им пекат сватбени торти или да им издават брачни свидетелства.

В часовете по сексуално образование педофили обучават петокласниците как да правят анален и орален секс, а гимнасистите — как да практикуват S&M. Травестити обикалят детските градини и подканят почти бебетата там да станат drag queens.

Побъркани и перверзни родители и осиновители сменят пола на малки деца, тровят ги с хормони, спират пубертета им и ги кастрират. Истанбулската Конвенция не цели да намали насилието срещу жени, а да го легализира и увеличи. Конвенцията е подготвена за приемане в България от 9 ЛГБТ НПОта, спонсорирани от международния терорист Джордж Сорос.

Тези НПОта НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ жените, те работят за унищожаването на термина жена.
Анна Иванова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар