Живият Нострадамус разкри кога ще се срещнем с извънземни – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Живият Нострадамус разкри кога ще се срещнем с извънземни

Генерирано с ИИ

Така нареченият Жив Нострадамус, бразилският мистик Атос Саломе, твърди, че хората трябва да се подготвят за среща с извънземните само след четири години.

Саломе, за когото се знае, че е предсказал коронавируса, смъртта на Елизабет II и че Илон Мъск ще купи, намекна пред Daily Star, че Третата световна война ще започне скоро и ако това не е достатъчно за справяне – трябва да се подготвим извънземните да станат реалност до 2028 г.

Това, което той нарича “Нова граница в биологичното изследване”, ще настъпи между 2026 и 2028 г. Саломе каза, че едно начинание между НАСА и Европейската космическа агенцияще доведе до новаторско откритие, а именно присъствието на извънземна форма на живот, “неподобна на никоя друга досега”.

Бразилецът определи тези форми на живот като приютяващи органели, които управляват функции, “невиждани досега в биологията”. “Тези същества са готови да предизвикат нашето разбиране за живота. Те служат като доказателство, че животът може да процъфтява при различни биохимични обстоятелства от тези, с които сме запознати”, добави той, цитиран от “Телеграф”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар