Животът се превърна в статистика за коронавируса

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Животът се превърна в статистика за коронавируса.

Здравният статус на населението рязко претърпя промяна и вече няма починали от онкозаболявания, от сърдечносъдови заболявания, чернодробни, белодробни и прочие…само вирус. Като не щете – като си се капичнете от инфаркт, ще ви го пишат съпътстващо заболяване към вируса. Така де, те лекарите и политиците по-добре от вас знаят от какво сте умрели!

Вече няма операции, бременните ще стискат до края на противоепидемичните мерки, а болните от други заболявания ще търсят инфо в БГ Мама и гугъл за болестите си, и без това личните лекари изпаднаха във вакуум и не преглеждат болни, а само здрави! Да, бе, само вие си мислите, че няма логика! Има! Ако си болен, то е корона, нЕма начин да е нещо друго, следователно си слагаш белия чаршаф на главата и поемаш кротко към болницата, където да се включиш в статистиката! Точно и ясно!

Даже и протестите спряха. Отровното трио отрови ентусиазма на хората и преди да са останали само тримката, те разпуснаха протеста. Някак си и хората се убедиха, че с яйца и домати става само евентуално омлет, ама не и промяна на властта. Там си трябва и желязо и олово.

Но пък какви ниши за бизнес се отвориха, ааа? Естествено, не за вас, а за тях. То бизнес с маски, с шлемове, с лекарства-пенкилер срещу короната, с ваксини, с дезифектанти. И разбира се – най-големият рекетьорски бизнес на държавата – глобите!

Медиите са пълни с инфо за короната. Друго не се случва. Светът спря, гравитацията се отмени, короната е политика и политиката е вирус. И така, до пълното усвояване на милиардите евро, взети назаем за справянето с вирус, чиято смъртност е колкото тежък грип. И евентуално ваксиниране на туземците, щот и там има едни пари, а и без това много станаха. Аз бях чела някъде, че първо ваксините ги изпитват върху опитни животни, ама те природозащитниците вече са много върли, та сега направо върху нас ще ги изпитват. Който оцелее – оцелее. Важното е бизнесът да върви!

Затова – животът се отлага. До усвояването на 12 милиарда евро от Главната Мутра на Републиката! Напролет ще броим трупове и бюлетини! И някак си ми се иска за някои политици изборът да е с 600 решения в минута!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар