Жител на село Сотиря: МВР бездействаха повече от 12 часа! Сега се сетиха да търсят извършителя на зверството

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Жител на село Сотиря коментира действията на МВР в селото след изнасилването и зверското убийство на седем годишно момиченце, което не е от ромски произход.

Някъде следобед са намерили трупчето на детенцето и МВР вместо веднага да заловят предполагаемите извършители от контингента в региона, над 12 часа, са се занимавали само с глупости от типа да разпитват родители и близки с кой дружало детето, къде ходело да играе и дали предполагат кой може да му е посегнал.

Над 12 часа никакво издирване, само разпити и сега малко смешно звучат обясненията, че заподозреният нямал пари и не бил подготвен да живее в гората и да прави преходи. Тези от МВР само говорят, та човек за 12 часа може да избяга в чужбина дори и те да не разберат и след като стана ясно, че тази трагедия е станала някъде към 14:00 часа следобяд, ми е много интересно сега като станат 24 часа дали пак ще твърдят, че издирваният е в района, да не се окаже, като оня Северин от Русе в Германия, а нашите тука от МВР да харчат стотици хиляди левове да го издирват с хеликоптери.
Пълната некомпетентност на МВР за пореден път доказва, че в България могат да хванат някой, само ако някой друг го издаде къде е и защо по-дяволите, МВР не смеят да кажат, че извършителя е криминално проявен рецидивист, който е лежал в затвора за подобно престъпление, защо не кажат, че е ром който явно не е интегриран, както и още един такива граждани на България и най – вече защо от МВР не споменават, че изверга е убил детето след като първоначално го е изнасилвал брутално или на МВР още доказателства? Този геноцид и тази простотия в България уви нямат граници…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар