Жоро Тръбата: В момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стана модерно хора да ходят да снимат празни язовири.

Но в момента е изключително важно да бъдат празни язовирите, за да няма след това наводнения.” – това заяви “анализатора-политолог” Георги Харизанов по повод масовите информации за празни язовири и за опасност от водни режими в страната.

Всъщност няма нищо изненадващо Харизанов да се опитва в всички възможни средства да омаловажи проблема с водата в Перник. Винаги, когато ГЕРБ или Борисов допуснат голям гаф или с действията или бездействията си причинят някаква криза Харизанов е дежурен по медии и се опитва да замазва нещата.

Партньора по тенис на Бойко Борисов се издигна до шеф на Напоителни системи, а после дори до шеф на телевизия Евроком. Това всичко става въпреки богатото му криминално минало, осъдителни присъди и липсата на образование. Сега вече надянал модерни очила и с интелигентен вид Георги Харизнов вече е политолог и е “дежурен по медии” в защита на управлението.

Едно нещо е сигурно – видите ли самообявилия се за анализатор и политолог Харизанов по телевизиите, то значи ГЕРБ пак са оцапали гащите.

източник: http://varnahot.com/%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b2-%d0%bc%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0-%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b0/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар