Жоро Тръбата стана Жоро Вентилатора – издухва ГЕРБ на политическото бунище

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Политологът” с криминално досие Георги Харизанов, познат повече като Жоро Тръбата заради нарязаната и разпродадена инфраструктура на „Напоителни системи”, стана Жоро Вентилатора, който с компрометираното си име ще издуха хунтата на Бойко на политическото бунище.

Новината произведе яростният защитник на хунтата – депутатът от ГЕРБ Георги Марков. Бившият конституционен съдия беше събеседник в предаването „Политически некоректно“ по БНР с водещ Силвия Великова в неделя. Публикуваме частта от интервюто, която хвърля светлина на ставащото „в кухнята“ на ГЕРБ. Целия разговор можете да чуете тук.

Важно за контекста на интервюто е обявеното от Борисов в началото на лятото „проветряване на листите“ и заявката му за нови лица за депутати от ГЕРБ.

Премиерът обяви това на среща с млади икономисти от Института за дясна политика, изпълнителен директор на който е шефът на западналата телевизия „Европа“ Георги Харизанов.

Харизанов е бивш директор на „Напоителни системи“, уволнен в първия мандат на ГЕРБ, защото се разбра, че няма висше образование, че преди години е бил осъден условно за изнудване и че срещу него има разследвания за кражба и закана за убийство. В крайна сметка той осъди прокуратурата за незаконно обвинение.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар