Журналистът Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Известният журналист Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома му в София на 14 декември, съобщиха негови приятели.

Причините за кончината на 52-годишния мъж не са известни, но близките му споделят, че последните месеци са били трудни за него, тъй като е бил уволнен и е търсел работа, предава life.dir.bg. Във фейсбук профила му приятели споделят, че мускулите не го държали, трудно ходел, понесъл тежко смъртта на кучето си преди седмица. От постовете се разбира, че сам е посегнал на живота си.

Марио Трифонов е роден на 18 ноември 1967 година в София. Филолог по образование. С журналистика започва да се занимава през 1995 г. Работил е в телевизиите “Триада”, “Евроком” и “7 дни”, в радиата “Хит 7”, “Атлантик” и NET. Бил е главен редактор на списанията BEAUTY, “Всичко за жената”, Mr. BiG и на сайта fashioninside.bg. Работил е и като административен директор на списанията FHM и Madame Figaro. Автор е на женския роман “Най-добрата в играта”. От юли 2014 година е главен редактор на inlife.bg.

Списва собствения си блог със закачаливото име „Шантиклер“ – дума, която се ражда през 30-те години на миналия век в Русе и е била използвана като шеговито намигване към всяка модна новост.

“Научи ни преди всичко за ценните неща в живота – за добротата в отношенията, обичта и уважението към всеки един, без значение кой къде се намира на йерархалната стълбичка. Благодарим ти за всичко, Марио и ни прости, ако не сме били на висотата, на която ти самият беше! Това е нещо, което се учи цял живот и се постига трудно. Светъл път към звездите и дано се срещнем отново, в някой друг живот…”, написаха бившите му колеги от “In Life”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Журналистът Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома си

Вашият коментар