Журналист: Бойко Борисов е поръчал на Христо Иванов акциите в Росенец

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бойко Борисов е поръчал на Христо Иванов акциите в Росенец, твърди журналистът от Либерта Стоян Тончев. Той изказа хипотезата си първо в предаването на Люба Кулезич, а впоследствие и на собствената си стена в социалната мрежа Фейсбук.

Ето какво още пише журналистът:


Нещо което знам от няколко месеца лично от 2-ма полицаи, 2-ма журналисти и двама мои познати!

Цялата акция е била предварително синхронизирана и режисирана, с цел отклоняване на вниманието от Бойко Борисов, снимките с кюлчетата, пачките и записите!

Полицаите са били инструктирани да арестуват ДРАМАТИЧНО Иво Мирчев, да ги оставят да си направят снимките и ПР-а и да го пуснат…

Единият полицаи ми каза, как с колегите са се смяли гледайки театъра, но в същото време им е било много мъчно, че за пореден път задкулисието лъже обществото и те нищо не могат да направят…

Когато попитах журналистите, защо не го кажете това публично и го публикувате, те ми казаха, че нямат доказателства, и че полицаите които са им го казали никога не биха го потвърдили, защото се страхуват да не загубят работата си”.

Припомняме, че от известно време насам Тончев насочва критични постове и към определяните от него “опозиционни медии” – като “Дневник”, “Сега” и “Капитал”. Според него, тези издания пишат само това, което интересува техните издатели. Тончев засегна темата след скандално отворено писмо към Бойко Борисов, в което основата е следната:

И още нещо, Борисов! През 2016 година бях поръчан от общински съветник на ДПС – обезобразен, изпочупен, с комоцио, метални скоби на устата, хранещ се през сламка, станал 64 килограма, с разбито лице и импланти в него до сега. Твоят вътрешен министър Румяна Бъчварова не разкри престъплението – нито извършители, нито поръчители.

През 2020 г., отново в твоя мандат, срещу мен се направи опит за второ покушение заради журналистическото ми разследване за корумпиран действащ висш магистрат, а МВР, управлявано от теб, не ме защити, а напротив – опита се да ме изкара психически нездрав“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар