Журналист: Борисов тегли шута на създателите си безобразно. Държи се като бито куче

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Борисов тегли шута на тези, които го създадоха, по един безобразен начин. Наблюдавам с любопитство как много от хората, които искрено обслужваха Борисов, сега вземат завоя. Мисля, че част от хората, които произведоха Борисов, ще се отръскат като патка след дъжд.

Този анализ направи в ефира на БНР журналистът Копринка Червенкова.

 

Тя заяви, че протестът няма да доведе до радикална стъпка, а по-скоро създава среда.

 

“Борисов ще седи докрай… В момента се държи като бито куче, много е изплашен. Той е абсолютно смачкан, седи и говори глупости. Държавата се разцепва, а той говори някакви неща. Единственото което го интересува, е как да оцелее физически. Властта го охранява… Самият Борисов е приключил, няма капацитет да управлява държавата”, посочи Червенкова.

 

Тя коментира и странното поведение на ДПС, като според нея турците ще си върнат властта в партията и ще разгонят българите. Причината – напоследък те са доста лаконични в изказванията си и “нещо се случва”. Какво е то обаче не е ясно.

 

А иначе – протестът много приличал по думите й на вълненията от началото на 90-те години, когато у нас се говореше за радикална промяна.

 

“И сега може да се говори за такава промяна – промяна в състоянието на обществото… Тогава имаше голям потрес от обстоятелството, че първите избори бяха спечелени от БСП. Няма да се изненадам, ако сега изборите бъдат спечелени от ГЕРБ. Това ще е инерцията, създадената клиентела, комфорт за определено количество хора“, посочи Червенкова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар