Журналист към Борисов: “Имате ли дете от Борислава Йовчева?”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
” Г-н Борисов, имате ли дете от Борислава Йовчева?” – попита днес в Кърджали журналистът на Биволъ Вилдан Байрямова премиера Бойко Борисов. “Нямам”, отсича Борисов. А дали някой му вярва?!

И тук важното не е кой от кого има дете, защото както Борисов, така и Йовчева са свободни да се обичат и плодят, а как и от кого е финансирана Борислава Йовчева, каквото разследване правят испанските влсти. Защото, ако премиерът Борисов е финансирал бизнеса и закупил имение на Йовчева в Барселона, трябва да докаже и произхода на парите.
Припомняме, че Борислава Йовчева встъпи в граждански брак с Йордан Христов през месец феруари на 2020 година. Българската общественост, както и испанските власти подозират, че този брак е инспириран от Бойко Борисов, за да отклони от горещата следа прането на пари в Каталуня – бащата на детето.
В неформален разговор Йордан Христов заявява, че he is not the fаther.

“”Браво на Вилдан Байрямова, която днес в Кърджали зададе този въпрос на “бандита” Борисов. Зададе го обградена от трима гавази на НСО, които грубо ѝ спряха лайв стрийма, но аудио записът е останал.

Шест месеца и шейсет мисирки с достъп до премиера не зададоха този простичък въпрос от голям обществен интерес. Да не се чудите защо сме на #111 място.” – пише във Фейсбук главният редактор на Биволъ Атанас Чобанов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар