Журналист: Мозъците на ченгеджийниците родиха активното мероприятие с Лозан Панов и жена му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
За да разберете как работят мозъците на ченгеджийницата, трябва внимателно да проследите еволюцията на днешното класическо активно мероприятие, което цели да: а) премести фокуса от болната на здравата глава; б) да очерни Лозан Панов, набутвайки го в кочината при истинските прасета!

Късно снощи, около 22:00 часа свинска медия пуска абсолютен фейк, според който съпругата на Лозан Панов също си купила апартамент от Артекс, при това на рекордно ниска цена – само 225 евро на квадрат. Статията е базирана на половин копиран от Имотния регистър (който е публичен) документ, безсмислено блябосване и претопляне на стари, вкиснали манджи.

Текстът е набързо цитиран от други свински медии и сайтове, чиито собственици толкова откровено злорадстват, че чак им личи…
Разбира се, дори и половинката цитиран документ е досттатъчен да схване човек, че вижда фейк новина, защото от него се вижда реалността:
Фирма, собственост на тогавашната г-жа Ганева , през 2013 г. преотстъпва право на строеж на Артекс, срещу което е овъзмездена с апартамент и два гаража в бъдещата сграда. Сделката е “евтина”, защото е сключена на единствената възможна в такива случаи цена – данъчна оценка. Няма размяна на пари.
Поради очевидната си несъстоятелност, скандалът би заглъхнал тук. Но не това е идеята, разбира се.

Рано тази сутрин куп журналисти получихме снимка от екран, на който е извадено брачното свидетелство на Лозан и Бети, вече Панова.
За разлика от Имотния, Брачният регистър не е публичен. Т.е. някой архивен плъх трябва да е получил от някой с достъп (а достъп до брачните свидетелства имат малко, ама много малко хора в държавата!) до онази част на регистъра, в която са споменати не само имената на брачната двойка, но и кумовете им… После някой чевръст PR разпространява снимката до журналистите в списъка на приятелите си.
… По обед скандалът вече не е, че бъдещата г-жа Панова купила евтин имот (защото тази глупост е вече разобличена), а че собствениците на Артекст Пламен и Весела Мирянови са кумували на сватбата й с Лозан Панов през февруари 2015.

Ужас, шок, боНба!  Всички са маскари и ‘сички ше омреме!
Разбира се, истинският скандал – търговията на власт срещу облаги – веднага е забравен!
Транслирани от всички налични тролски фабрики и свински медии, опорните точки вече твърдят, че приятелският огън на “Америка за България”, поразявайки пътем Цветанов, уцелил Лозан Панов! Даже и читави медии са принудени да пуснат свидетелството, за да не бъдат обвинени, че се държат непрофесионално, пропускайки гореща новина!
А защо? Мирянови да не са серийни убийци, та да ти кумуват през 2015 г. да е било укоримо? Те не бяха ли по-скоро жертви на политическо изнудване от страна на хора във властта, па макар и относително доброволна жертва…?
Ето, така работи ченгеджийската фабрика за активни мероприятия: фокусът е отместен, всички се въргалят в калта, но само на прасетата им харесва!
Ако Артекс си търсят жертви, които да съдят за уронване на престиж, да погледнат внимателно сред малцината оторизирани да работят с брачния регистър. Ще се изненадат колко малко са те.

 

Журналистката Весислава Танчева, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар