Журналист разби маските: „Да, България” е новият харем на Доган

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Журналистът Владимир Зарков нападна лидера на „Да, България“ и съпредседател на „Демократична България“ Христо Иванов, че е новата патерица на ДПС. Точният израз, употребен от Зарков, е „ДеБъ е новия харем на Доган”.

Атаката срещу Иванов дойде като коментар на журналиста за последните събития около напиращия за нова алтернатива бивш министър в правителството на хунтата ГЕРБ.

Ето целия пост:

Преди време колегите от „168 часа“ извадиха финансов документ, който взриви страната: ДПС дава кредит на „Атака“, за да не умре партията на Волен Сидеров от глад.

Оттогава Лудия е момче за всичко на Валията – Златен пръст, Златна уста, Златно гърло…

Номерът с Волен Сидеров обаче се изтърка. Няма никой зад него – само жена и недостатъчен брой деца, за да влезе пак в парламента. Затова Валията си отгледа друг Волен, но редизайнван според изискванията на 2021 година – нетолкова луд, нетолкова емблематичен, нетолкова набиващ се на очи.

Днес Христо Иванов работи… „Волен Сидеров“!

И внесеното от него искане за гласуване по пощата, от което печели само и единствено електората на ДПС в Турция, е просто поредното доказателство. А преди това колкото искаш…

Волен Сидеров скочи от 2 на 8 процента, когато тръгна с банда да громи джамии, да чупи прозорци на депесарски сгради. 21-а година е невъзможно да си такъв. Затова Христо Иванов отиде на „Росенец“ да си вдига рейтинга.

И от единия, и от другия спечели Доган. Зулумите на Волен втвърдиха ДПС-електората, който бе наплашен, че види ли този власт, ще изколи всички турци.

В координираната между ДеБъ и ДПС акция в „Росенец“, Бойкикиев си вдигна рейтинга, а Доган сплоти партията. И гласоподавателите.

Защо Христо Иванов отиде точно тогава на „море“? Елементарно, точно тогава се заговори, че Пеевски иска да открадне партията от Доган. И хоп протест на ДеБъ! А във вилата на Доган – всичкото Де Пе Се. Случайно? Не, много добре планирано. И излезе Доган по късите гащи, и електората му целуна ръка и стана ясно, че не е толкова болен от цироза, че още може да управлява. И продължи да управлява. Нито са му взели плажа, нито са му бутнали морския сарай.

И още нещо. Откакто е „обратен“ на властта, Христо Иванов не говори за ДПС. Той плюе Пеевски. И дотам. А Пеевски вече не е Доган, дори обратното, мразят се, но ги крепи финансовия инструмент. Е, чат, пат отронва Ристьо нещо и за Валията, но винаги след това намира начин да замаже положението. Може би защото майка му вика на Доган Меди…

А да сте чули „Демократична България“ да са създали поне една структура във вилаетите на Валията? Да сте чули да правят нещо в Кърджали? Не, няма и да чуете. Защо великият еколог Тома Белев, вместо да се спиртосва на „паветата“ не отде да направи в родния си град организация на партията-кърмилка? А и там има много комари за броене…

Защото явно и в ДеБъ всички са Дъ Пъ Съ, както казва Карадайъ! ПП: Помните ли как електорат на ДеБъ отиде до оградата на Валията на „Росенец“ да го моли да ги пусне до властта? Това казва всичко!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар