Журналист: Росен се опитва да измести вниманието от скандалното интервю на началника си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Невероятното природно явление Плевнелиев, което не подлежи на научно обяснение и анализ, има проклетия навик периодично да се появява в публичното пространство и ни в клин, ни в ръкав, да разпространява токсичните си и комични размишления, коментира журналистът Любо Кольовски последната изява на недоразумението.

Ето какво още пише Кольовски:

Росен, който ни беше президент цял един мандат като назначен от Главатаря си фигурант, (цитирам Главатаря по памет), обича да извиква спомена за собствената си незначимост и смехотворна невзрачност и е белязал първия си ден за маразовитото и мъгливо начало на последния месец на годината така: “Не искам да говоря с Румен Радев, защото се вбесявам. Той тотално обезсмисли президентската институция. Нищо, кръгла нула, няма доверие, плюене на държавата денонощно и вече нямам надежда, че нещо ще се промени. Нека да питате, медиите, какво нещо е свършил за 4 години? По време на пандемия той не си мръдна пръста. Разбирам защо не дава решения – защото няма екип! Той направи комунистическо изказване пред протестиращите като Ленин и ходи по партийни събирания.” Това коментира президентът в периода 2012 – 2017 година Росен Плевнелиев в ефира на БНР.

Вероятно Росен се опитва да измести центъра на общественото внимание от скандалното интервю на началника си, дадено на FAZ, което за пореден път опозори България в европейски и световен план.
Росен, който все пак е бил президент, би трябвало да знае, че няма как да се търси отговорност на действащия държавен глава за невзети от него управленски решения, каквито той няма право да предлага, тъй като има Конституция и тя му забранява такива действия. Но, както казваше старшината ми в казармата: “Малко акъл да имаш, ама навреме да ти идва!”. И, ако приемем, че Радев е нула, следва, че Росен е най-малко две нули.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Журналист: Росен се опитва да измести вниманието от скандалното интервю на началника си

  • Винаги съм твърдял, че известният политик “Плевньо” е ПЪЛЕН ИДИОТ !!!!! Нека сега някой да ми каже, че не съм прав!!!!! И да уточня – не искам да го обидя – напротив – хваля го, че той е едно човече ПЪЛЕН С ИДЕИ !!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар