Цънцарова

Журналист: Цънцарова и оня другия нямат място в ефира дори и на посредствената bTV

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Отделете около четвърт час от времето си и вижте това интервю с политик, който направи бърза и блестяща кариера и двама псевдо журналсти и озлобени “водещи”. Опитаха се да вкарат Зарков в нечистоплътните си интриги и козни, а Крум елегантно ги постави на място. Цънцарова и оня другия нямат място в ефира дори и на посредствената bTV. Зарков даде урок и на политиците, които обикалят като цветарки телевизиите и влизат в порочни комбинации с водещите и техните невидими господари..

А оценката на казаното от Зарков, всеки може сам да си я направи”, коментира журналистът Любо Кольовски.

“Много внимателно го слушах. След себе си остави изкривени от злоба и безсилие физиономии”, пише Сергей Темелков под поста на Кольовски във Фейсбук.

„Идват 100 дни на редовния кабинет. Няма много какво да се отчете за тези 100 дни. Струват ми се 100 дни, в които правителството остана заклещено в сглобката и можа да направи нещо съществено“, каза бившият министър на правосъдието Крум Зарков в предаването „Тази сутрин“.

„Всички приоритети на правителството се превърнаха в това да се оглеждат в президента. От началото те се събраха като непримиримите врагове, за да направят нещо заедно – помощ за Украйна, конституцията, съдебната реформа, а след това всичко това отстъпи на мантрата – „Ние не сме добре, само да не дойде Румен Радев“. Президентът последователно изпълнява своята роля, която е на коректив на властта. Така са го правели и другите президенти преди него“, каза той.

Зарков подчерта, че Радев не е отстъпил от своите позиции, нито по време на ГЕРБ, нито сега.
„Когато има вакуум или безвластие, или когато властта не изглежда да е овладяла в достатъчна степен различните механизми, с които се противодейства, тогава се появяват процеси, които са подземни“, смята той.

Според него 7000 души не са били уволнени от президента по време на служебната власт. “Това не е вярно. Едни хора са пенсионирани, други са се преместили, трети сами са напуснали –  да, има и уволнени по причини”, добави Зарков.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар