Забравете за домашни кучета и котки вече, френска лаборатория е открила нова болест по тях казва се

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От министерството на здравеопазването и МВР преди малко съобщиха, че в следващите няколко дена започва масово да се събират в приюти домашните любимци на всички хора в България.

Оказва се че във френска лаборатория е открита нова болест, много добре позната особено в България с звучното название “Квот и пука”, оказва се че болестта не е много заразна за животните, но определено е много заразна за хората.

И понеже приносители били домашните любимци особено в градовете първо щели да се събират в приюти, а след това и да се евтанизират.

Предполагаме, че разбирате че горе написаното е ирония, но след като избиха животните в Странджа, какво им пречи утре да избият и всичките ви домашни любимци, ако им пречат?!

А да тогава ще протестирата, ама надали, тогава ще вдигате пак шум в социалните мрежи и накрая на улицата ще са едва 500 човека, защото болестта “квот и пука” отдавна е обхванала душите ви.

И не на последно място искаме да обърнем внимание на всички фейсбук драскачи от типа на “Боец”, Христо Иванов, Николай Маркова, Димитър Байрактаров ортака на Бареков, БНО ‘Шипка”, Енчевци, Костадиновци, Трифоновци и още стотици знайни и незнайни за нас герои, които с по 100 публикции на ден си мислят, че някой им обръща внимание,

никой не ви е чувал бе господа и няма намерение да ви чуе, защото Фейсбук не е реалността, но чест ви прави, че поне не сте като Корнелия Нинова да сезирате съда, за да убивате енергията на хората и да си пазите топлото място от което папкате. Защото последните няколко протеста именно на Бойко Борисов патерицата Корнелия Нинова ги уби,

защото на нея както и на Бойко Борисов никой не и вярва, но пък за сметка на това всички медии ни обясняват, че била опозиция. И сега искаме да обърнем внимание на генерала президент, който днес вместо да е в София избяга чак в Болярово, за да се среща с хората чиито животни били избити няма значение, че те бяха на 100 метра от входа на президентството, но той естествено трябваше да отиде чак в Болярово, че току виж народът превзел министерски съвет и трябваше да обявява извънредно положение.

Толкова мъка има в политиката на България и че всички си играят в един отбор отдавна ни е ясно, но днес много се радваме, че много маски паднаха и сме наясно вече, че всички политици играят в един отбор, а президентът и той е същият празнословец.

Истината е само една с протести няма да стане, но за сметка на това в цяла България ще избухнат граждански неподчинения и тогава всичките ще го отнесат и леви и десни и център и народа ще ги провисва по стълбовете без да задава въпроси ти от кои беше, защото няма разлика между тях, те всичките са еднакви и лапат от всичките схеми наравно с Бойко Борисов и Цветан Цветанов, докато ни обясняват какви проблеми имала България, но вече 30 години няма кой да ги реши…

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар