Забравихте Горанов, Защо не дава оставка а си трае?!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо министърът на финансите Владислав Горанов, който при 3 собствени апартамента живее в четвърти – купен на пъти по-ниска от обичайната цена в комплекса ЕСТЕ не хвърля оставка?

Може ли да се вярва на проверката на КПКОНПИ срещу него, след като стана ясно, че самият шеф на антикорупционната институция е декларирал покупка на жилище под данъчната стойност и е укрил квадратура като на 4-стаен апартамент?

Може ли да се вярва на КПКОНПИ, която не глоби Горанов дори само за един прост факт, който го уличава по чл.313 от НК – не е декларирал пред Комисията едно от собствените си жилища, което обаче е видно в Имотния регистър?

Може ли да се вярва на КПКОНПИ, че няма конфликт на интереси, след като министър получава подарък, чиято стойност е над 250 000 лв. в неплатени наеми от 2012 г. от бизнесдама – майка на човек, когото е назначил за служител във ведомството си и го е включил в комисия по обществените поръчки и притежава съседен на неговия апартамент в същия комплекс, закупен на доста по-висока стойност от Горановия?

Цветан Цветанов, Цецка Цачева, заместник-министрите на енергетиката и спорта подадоха оставки, с което признаха нередности около придобиването на суперлуксозните им апартаменти или поне съвест.

Горанов да не мисли, че е забравен? Никой не е забравен, нищо не е забравено!

19min.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар