Задават се избори, по ЧЕЗ-а ще познаете за кого да гласувате!

Избори
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да кажа и аз нещо по темата за ЧЕЗ:БойчЕ настъпи мината с ИК и с ЧЕЗ. И отново не му пука и се прави на девственик, насилен този път от лошата Теменужка. Отстреля я като патица.

После отиде на семинар в Сандански. Говори на младежите от ГЕРБ, снима се.

В антракта каза за медиите, че в сделката с ЧЕЗ едва ли не всичко блести от чистота, но за наш хатър ще проверяват документите на фирмата на Гинка.

Ама Теменужка я няма, друг по-подходящ ще седне на нейния стол и ще представлява държавата в Гинкиния ЧЕЗ.С кеф да го пратиш в трета глуха – и за ЧЕЗ, и за Конвенцията, ако изборите бяха утре.

Щото ние може да сме прости, но не сме толкоз слепи и виждаме когато някой се е ….. до ушите.Докато той си играе на вожд на младежта, Корнелия Нинова заяви, че ще сезира чешкия посланик за сделката с ЧЕЗ.

Ще търси обяснение. Смята, че е уговорена на тъмно между премиера Борисов и премиера на Чехия Бабиш.А този Бабиш се оказа баш бабаит! С него може да се договори всичко – дори построяване на ЕРП-е на Сатурн.

Напрежението расте, опозицията, както прави всяка нормална опозиция, реагира и коментира деянието.Татяна Дончева, лидер на Движение 21, излезе с декларация: „Продажбата на активите на ЧЕЗ в България е пореден пример, че управляващите държавата са или в съдружие, или в подчинение на мощен център на неформална власт.

Придобиването на активите на ЧЕЗ в България от сравнително малка и слабоизвестна компания е поредната проява на непрозрачно преразпределение на собственост, случващо се в ущърб на обществения интерес, при активната роля на държавата или услужливата пасивност на държавните институции..

”Велизар Енчев, лидер на движение „Българска пролет”: ”Някога Цветелина, днес Гинка! Горката Теменужка! Изгоря като бушон. Бушон за милиони!”Христо Иванов от „Да България” е пас, нищо че се води опозиционен политик и се бори за народното доверие. Но той, както знаем, е еднотемник. Хванал си е тема за Столичната община и кисне на нея от 22 февруари. За повече теми няма зрителен и мисловен обхват.

Но иначе е опозиция и иска да управлява държавата.Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, е пас по темата ЧЕЗ.Радан Кънев, също някакъв десен лидер на някаква Нова Република, с претенции за „Аз съм пътят, истината и животът”, също внимава да не стъпи в темата.Последният му пост е…кулинарен: „Най-обичам манджи тип “каквото е останало в шкафа/хладилника/фризера в един тиган/тенджера” и бутилка евтино червено.

И да, когато всичко се е освинило до краен предел, е време човек да си зарадва семейството с нещо вкусно… Паелята, ако не друго, учи на търпение и мярка”.ТОЛКОВА ОТ ДЯСНАТА ОПОЗИЦИЯ – МАЛКО И БЕЗ СЪРЦЕ!А ние най-мразим тия, дето подвеждат хората, като се мотат в политиката, въпреки че носът им е запушен за нея по рождение.

Но зададат ли се избори, същите жълтопаветници с жълто около устата, отново ще излъжат хиляди хора да им дадат кредит доверие. И наивниците вече ще са забравили какво си пишуркаха тия тримцата във времето, когато страната се тресеше, и имаше спешна нужда от читав лидер да проговори от тяхно име.

Задават се избори, народе, по ЧЕЗ-а ще познаете за кого да гласувате! А с такива мухи, дето гледат на политиката само като на паница с мед, няма да видим видело. Спестете им мъките да ги гласувате! Няма да вържат плод тия дървета, отсега си личи!

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар