Законопроектът за колекторските фирми не обхваща банките и големите играчи в сферата на бързите кредити

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

„Законопроектът на Корнелия Нинова за колекторските фирми не обхваща цялата дейност, която генерира задължения, и залага на тълкувания. Нужно е оттеглянето му и цялостното му преработване“ – още за позицията на Асоциацията за защита на потребителите ще чуете в обедните Podcast новини.Заровените край сметище до София тела на възрастни хора може да се окажат много повече от седем. Задържан е погребален агент, който признава за измамна дейност, разследват схема за незаконни погребения. 


COVID-19 вече е зад гърба ни, цялата страна е в зелената зона по заболеваемост. Готвим се обаче за маймунска шарка. 

„Очаквате ли войната в Украйна да промени обичайното ни ежедневие?“ ви питаме днес. От „Тя вече го промени“ до „Не Русия, а Западът стъжнява живота ни“ са коментарите ви по темата. Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете след малко. 

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това? 

„Очаквате ли войната в Украйна да промени обичайното ни ежедневие?“ ви питаме днес. До този момент превес в анкетата ни имат отговорите „Да“. Повдигаме въпроса след като унгарският премиер Виктор Орбан въведе извънредно положение в страната заради икономическите сътресения и скока на цените, вследствие на войната в Украйна.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар