Законът за вибрациите как да го използвате?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Законът за вибрациите ни показва, че всичко всъщност е енергия. Подходящата енергия пък може да ни помогне да привлечем всичко, което желаем в живота си.

Законът за вибрациите – как да го използвате?
 © iStock

Разбирането на 12-те закона на Вселената ще ви накара да промените вашата гледна точка и вашия подход към живота като цяло. Тези 12 универсални закона са много стари, някои се свързват с Хоопонопоно (хавайска медитация за свобода), докато други се приписват и на херметичната философия още от древен Египет.

Какво представлява законът за вибрациите?

Вторият вселенски закон – този за вибрациите, гласи, че всичко (всеки атом, обект и живо същество) е в постоянно движение, вибрирайки с определена честота. Честота на вибрация е всъщност скоростта, с която дадено нещо вибрира и това е единственото нещо, по което може да се различи един обект от друг. Честотата представлява вибрационна енергия. Енергията не може да бъде видяна или докосната, но пък може да бъде усетена – особено от по-чувствителните хора, наречени емпати.

Идеята на закона за вибрациите е, че всичко има своя вибрационна енергия, която обаче невинаги е една и съща. Човек може да се научи да регулира собствената си вибрационна честота, ако например е попаднал в по-ниска вибрационна ситуация. Колкото повече човек настройва своята енергия, толкова повече вижда как неговата вибрационна честота влияе върху целия му живот.

Добави описание

Как да използвате закона за вибрациите?

За манифестиране: За да манифестирате нещо, първо трябва да съпоставите своята енергия с тази на това, което желаете. Всъщност човек привлича в живота си това, което отговаря на неговата вибрационна честота. Не забравяйте също така, че вашите мисли също имат вибрационна енергия. Ето защо не трябва добре да формулирате мислите си. Например: ако искате да бъдете по-богати, не трябва да мислите: „Имам нужда от повече пари“, защото всъщност това съдържа вибрация на липса, което може да доведе до самоизпълняващо се пророчество.

За управление на емоциите: Разбира се, емоциите също съдържат вибрационни честоти и работата със закона за вибрациите може да ви помогне да се ориентирате в тях. Емоциите могат да варират от много ниска честота като страх, срам, вина до много висока честота като радост и любов. Когато се чувствате тревожни или стресирани, не забравяйте, че това е само енергия, която иска да премине през вас и да бъде освободена. Законът за вибрациите ни показва кога сме обзети от по-тежки и плътни емоции, които трябва да „пуснем“, за да продължим на о-висока честота.

Добави описание

Как да повишите своята вибрация?

Грижете се за себе си: Грижата за себе си може да изглежда по различен начин за всеки. Това може да бъде релаксираща вана, масаж, разходка сред природата или писане в дневник – всичко полезно, което ще ви накара да се почувствате добре.

Подхранвайте тялото си: Нездравословните храни намаляват енергията – особено след обилно преяждане с тях. От друга страна здравословните храни ни карат да се чувстваме леки и помагат за поддържането на висока вибрационна честота. По същия начин физическата активност подпомага повдигането на вибрациите.

Медитирайте: Медитацията помага за балансирането на емоциите и едновременно с това повишава вибрациите. Съществуват много различни видове медитация, които може да опитате, така че експериментирайте и намерете най-подходящата за вас.

Премахнете хората, местата и нещата с ниска вибрация от живота си: Не бива да подценявате ефекта на външния свят върху вашата собствена вибрационна честота. Колкото повече работите със закона на вибрациите, толкова повече ще можете да поддържате собственото си настроение стабилно, независимо от външното влияние. Разбира се, невъзможно е да премахнете всяка ситуация с ниска вибрация от живота си, но го направете с хората, местата и нещата, върху които имате контрол.

Добави описание

Каква е връзката между закона за вибрациите и закона за привличането?

Двата закона са много подобни и дори могат да работят заедно. Законът за вибрациите е първият, който трябва да се случи. Едва когато съществува правилната вибрационна честота, законът за привличането може да се осъществи. Това е така, защото много по-лесно може да манифестирате дадено нещо, ако то вече отговаря на вашата вибрация.

Прочетете още:

12-те закона на Вселената, които НИКОГА да не забравяме!

Как да защитите енергията си?

5 кристала, подходящи за емпати

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар