Закривай…..и доносниците няма да помогнат!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както се вижда от доклада на Европейската комисия, сигналите до ДАНС за пране на пари от политици се покриват и не се води качествено разследване за тях. По-скоро се прибират за политически цели и изнудване.

Всъщност ДАНС се опитаха да превърнат почти всички българи в техни доносници – безплатни агенти на службата. Със задължения да доносничат за клиенти и партньори. Но, както се оказва, трябва да се внимава и за кого се доносничи. Явно за политици и “наши” бизнесмени не става. Ей вижте например маминия Делянчо, чист и невинен като сърна в гората. Не пере пари, бизнесът му е като светена вода! А подайте сигнал, де, ако ви стиска!

Когато целта е извратена, средствата също се извращават. А целта е запазване на властта на определени политически кръгове. Като законът тук не означава нищо, защото точно престъпниците сами си създават и гласуват законите. Все едно Ал Капоне да си приеме закон за борба с организираната престъпност или прането на пари. Не, не е смешно. Тъжно е докъде се докарахме.

И се опитаха да овъргалят в кал и обикновените работещи българи. Всички да се подозираме един друг. ДОРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ!!!

Закривай! Службите са на служба на гербавите, не на България! И си личи по всичко, включително по пълната беззащитност на държавата.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар