Заместник на Валери Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!

България, Обединени патриоти, Опитомени патриоти
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трусовете и взаимните обвинения в малкия коалиционен партньор във властта Обединени патриоти продължават.

След като лидерът на “Атака” Волен Сидеров директно упрекна вицепремиера и председател на НФСБ Валери Симеонов, че е започнал действия, които убиват българския туристически бизнес и дори го заплаши, че може да го отстрани от поста, заместникът на Симеонов в партията Валентин Касабов иронизира поведението му и призова:

“Волене, излез от филма!”.

“Ние си го познаваме Волен Сидеров от години, това е човекът който често бърка фантазията с реалността, изпада в някаква реалност и започва да си фантазира”, отсече Касабов.

Като пример за една от фантазиите на Сидеров той посочи твърдението на лидера на “Атака”, че бил направил Валери Симеонов политик, а истината била точно обратната.

Касабов обаче беше категоричен, че няма търкания между партньорите в коалицията, а просто ставало дума за изказвания на Сидеров, които нямали нищо общо с действителността, защото ставало дума “за човек, който изпада в паралелна реалност”.

Сидеров е председател на парламентарната група на патриотите, но пък от думите на Касабов стана ясно, че не влиза в ролята си. “Нещо не го зачитаме като лидер, но това не е разпад, защото ние сме различни партии”, коментира той.
Иначе и вчера парламентарната група се събрала, но без Сидеров, миналата седмица също, а темата на заседанията била свързана с въпросите, които имало да се решават.

“Не трябва да обръщаме внимание на Сидеров, той от време на време има такива пропадания, но не е проблем за НФСБ, ще слушаме едни и същи приказки и от филм във филм и така, какво да правим”, обясни Касабов ситуацията.
А на въпроса дали наистина Сидеров може да смени Симеонов в правителството той отсече: “Във филма на Сидеров всичко може да стане, той е продуцент, той е режисьор”.

А иначе, когато и лидерът на “Атака” участвал в заседанията на ПГ, седял до Касабов и си говорили нормално, само че от време навреме влизал “в някой филм и казва аз съм еди кой си, еди що си”.

“През цялото време Сидеров имитира Валери Симеонов, ако утре обаче Симеонов реши да се пошегува и каже, че ще полети, ще скочи от 18 етаж, моля го Сидеров, настоятелно го моля, да не скача, да не си прави този експеримент, Волене, излез от филма”, призова иронично Касабов.

Съпартиецът на Сидеров Явор Нотев беше по-лаконичен в коментара си за драмите в коалицията. Той отсече, че лидерът на “Атака” е обяснил позицията си, групата на Обединени патриоти ще се събере и ще има становище по казуса.
“Всичко е възможно, възможно е и в малката коалиция, и в голямата да има трусове, ще видим, това е политика и динамично действие”, коментира Нотев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар