Заместник на Фандъкова паркира нагло, но отърва “паяк” заради поста си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заместник-кметът на София по транспорта Кристиан Кръстев възпали потребителите на социалните мрежи със скандално поведение по улиците на града.

Иподякон Кръстев бе засечен да паркира неправилно ултра скъпото си возило от немска марка и чрез свой представител да си спести солена глоба от Центъра за градка мобилност.

Очевидци разказват, че лимузината на Кръстев била подготвена от служителите с зелени жилетки за вдигане с “паяк”, когато наместник на зам.-кмета се развикал и обяснил да оставят колата. “12:12 обедно време паяк е готов да прибере неправилно паркирана кола (на снимката тази зад бмв-то) на бул. “Витоша” пред сградата на БТВ, когато мъж в костюм приближава, тичайки, и предупреждава: “Това е колата на заместник-кмета!”.

Скобата е махната, колата е оставена, докато дойде заместник-кметът да я премести. Оставям изводите на вас!”, пише авторът във фейсбук, станал свидетел на грозната сцена.

Кръстев бе и министър на транспорта в служебното правителство на Марин Райков. Той е постриган за иподякон от западно и средноевропейският митрополит Антоний в храма “Св. Цар Борис Покръстител” в Берлин. Това става в деня, в който целият свят празнува 25-ата годишнина от падането на Берлинската стена. Ролята на иподякона в христианската църква е да помага на богослужението като свещоносец, четец и пр. От юли 2016 г. е член на Върховния църковен съвет на БПЦ. Запознати коментират, че беемвето на Кръстев струва не по-малко от 150 000 лева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар