Зам.-вътрешен министър се оплете, не знае чии са царските конюшни

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившите царски конюшни са комплекс от 20 сгради, може би МВР има някаква собственост там, но не мога да конкретизирам.

Най-важното е, че колегите спасиха имота до голяма степен и не позволиха да се разрастне пожара. Това каза зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов.

Всички сгради, които са собственост на МВР се охраняват добре, стана ясно от думите му. „Имаме стотици сгради. Не могат да влязат клошари, при охрана.

Пожарът може да се предизвика умишлено, може и от късо съединение. Текат проверки по случая. Не са спрели да работят колегите“, уточни той пред bTV.

Зам.-министърът на вътрешните работи коментира случая с бруталното убийство в Благоевград, което разтърси страната. „МВР работи с факти, данни и доказателства.

Жалбата на дъщерята се е разследвала от МВР. Срокът за това е един месец. МВР не може да проникне в главите на престъпниците и да знае какво планират. Осигурили сме безопасността на дъщерята. Работим в обстановка на вербална омраза. МВР не е Господ и не е слънце да огрее навсякъде. Работим по превенцията“, влезе в режим на обяснения Балабанов.

По отношение на случая с момичето, държано в плен в Добрич. „Похитителят е бил обявен за издирване.

Няма как да проверим хиляди къщи в Добрич. Кой може да докаже, че 20 дни това момиче е било в жилището на похитителя. Проверили сме адреса и тя не е била там. И ние сме хора и допускаме греши. Но имаме едно задължение и го спазваме“, увери Балабанов. „Имаме нужда от съдействие от обществото“, добави той.

Ситуацията с чумата по животните е овладяна, категорични са от МВР.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар