Западните служби се напъват да съставят правителство, което да обяви война на Русия!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Българският политически дневен ред вече е геополитически. Геополитиката вече се намести уверено в дейността на българските политици, дори да не осъзнават това. … Централният геополитически въпрос на България сега е ще влезе ли във война с Русия, или по някакъв начин ще остане встрани от плана на големите геополитици, които днес управляват Балканите и Източна Европа“.

Този коментар направи пред БНР външнополитическият анализатор доц. Валентин Вацев.

„След предсрочните избори ще има някакво правителство, което ще бъде много мъчително сглобявано от сегментирани части на българския политически елит, но той не може да роди нищо, което е жизнеспособно“, прогнозира той и добави:

„Вярата, че една не много малка, но победоносна война ще реши проблемите на американската управляваща върхушка, е определяща днес. В името на това в България ще се правят всички усилия за съставяне на правителство, угодно на посолството на САЩ и на „Америка за България“, което да е готово при първо намигане да обяви война на Русия и всички останали сили, които не са сигурни, че това е най-доброто за България“.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар