Западът огласи пророчество на Ванга за войната в Украйна: „Никой няма да спре Русия!“

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според британския таблоид The Sun българската пророчица Ванга е предсказала още в далечната 1979 година, че ще има военен конфликт между Русия и Украйна . Според изданието тя също така заявила, че Русия „нищо не може да я спре“.

Думите на гадателката бяха предадени от нейния близък приятел Сергей Косторной.

Той отбелязва, че гадателката нарече 2022 г.

„трудна“ година за целия руски народ, но изрази увереност, че тя ще бъде „решаваща и освободителна“.

„С нея сме говорили за много неща, включително за войната и мира. Зададох й  директен въпрос: „Ще има ли голяма война през следващите сто години?“ Тя отговори, че не, но ще има отделни локални конфликти“, подчерта Косторной.

Според него Ванга винаги се е напрягала, когато е ставало дума за Украйна. Тя казваше, че на власт ще дойде „млад, приказлив и красив мъж“, който ще се опита да угоди на всички. Ванга обаче предупреди, че новият водач ще „настрои всички“ и ще хвърли страната в бездна от проблеми.

Освен това гадателката казваше, че Украйна ще стане част от Русия. Споменаваше и за създаването на някакъв „славянски съюз“. В същото време Ванга отбеляза, че НАТО скоро ще престане да съществува“, завършва разказа си Косторной.

The Sun пише, че Ванга е известна като „Нострадамус на Балканите“ и е починала преди 25 години. Таблоидът подчертава, че Ванга е умеела да предсказва световните събития.

„Всичко ще се размрази, сякаш е лед, само едно нещо ще остане непокътнато – славата на Владимир Путин и тази на Русия“, казала тя и добавила, че никой няма да може да спре Русия.

„Тя ще отстрани всичко по пътя си и ще стане господар на света“, заявила Ванга.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар