Започва българското издание на конкурса за снимки с телефон Huawei XMAGE 2023

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Huawei обяви началото на новото българско издание на своя фотоконкурс Huawei XMAGE 2023. В него могат да участват снимки, направени със смартфон с марката Huawei, а наградата е новият флагман Huawei P60 Pro. 

Тази година конкурсът се провежда под името Huawei XMAGE 2023 и тема „Повече светлина в моята история”. За да се включите, трябва да качите снимка, направена с независимо кой модел смартфон Huawei в Instagram или Facebook. Снимките трябва да са публикувани в периода от 1 юни до 15 август 2023 г. и да са тагнати в публичен пост във Facebook или Instagram с хаштаг #HUAWEIXMAGEBG.Няма ограничение за броя публикувани и тагнати снимки от един участник. Снимките, участващи в конкурса, трябва да са заснети само с устройства на Huawei, но се позволява обработка със софтуер на трети страни. 


XMAGE Awards 2 1

Журито на локалното издание на конкурса Huawei XMAGE 2023 е съставено Анди Мяу, Генерален мениджър, и Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Таня Дечева, асистент по фотография в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, както и двама победители в предишни фотографски конкурси на марката.

Победителят в Конкурса е един и ще получи награда смартфон Huawei P60 Pro в цвят Rococo Pearl.

Подробности и пълни условия за участие вижте тук. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар