Започва промяната, за която вчера говори Президентът Румен Радев.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Вяравам, че днес е първият ден от промяната, която очакваме и за която вчера говори Президентът Румен Радев.

Предстои ни интересна, пълна със събития година, която има всички шансове да стане историческа. Зависи от нас – от нашата смелост и вяра, че ние, българите, можем да постигнем всичко. Да си припомним, че цялата ни хилядолетна история е пълна с примери как сме преодолявали ужасни катастрофи и проблеми и сме излизали по-силни от тях.

,
Българите имаме възможността да променим бъдещето си – нашето, на нашите деца и на България. Но това може да стане само със смелост, да заложим на борбата, а не на примирението и победата ще бъде наша. Крайно време е древният ни народ ясно да покаже, че свободата и независимостта са най-важни за него и повече няма да търпи да го управлява утайката на обществото, която се е изкатерила по гърбовете на почтените хора.
,
Тази година братството на почтените хора трябва да се превърне в юмрук, който да размаже мутрите и да ги постави там, където им е мястото – в затвора, където да разберат, че парите се изкарват с труд, а не с комисионни и кражби. Време е да вземем съдбата си в свои ръце!
,
Честита Нова Година, българи! Да бъде силна, историческа, смела година, за която да разказваме на децата. Бог да пази България!
,
Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар