Започнаха снимките на втория сериал-предистория на „Игра на тронове“

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оригиналния HBO драматичен сериал A Knight Of The Seven Kingdoms вече се снима в Белфаст, Ирландия. Продукцията е адаптация на повестта на Джордж Р. Р. Мартин „Странстващият рицар”.

Докато всички дружно чакаме Джордж Р. Р. Мартин да благоволи най-после да довърши шестата част от сагата “Песен за огън и лед” – “Ветровете на зимата” (The Winds of Winter), то от HBO не чакат, а продължават да развиват неговата богата вселена в телевизионен формат.

След “Домът на дракона”, чиито втори сезон дебютира в Max преди броени дни (и бе изненадващо подновен за трети), от HBO вече снимат и следващият сериал предистория на “Игра на тронове” – A Knight Of The Seven Kingdoms. 

448497179 863008595869300 3226183542454164093 n

Действието се развива един век преди събитията от „Игра на тронове“ и проследява двама герои, които скитат из Вестерос – младият, наивен, но и смел рицар, сир Дънкан Високия, и неговият дребен оръженосец Ег. По това време на Железния трон седи родът Таргариен и споменът за последния дракон все още не е изчезнал от паметта на живите. А героите дори не подозират, че ги очакват велики съдби, мощни врагове и смели подвизи.

Към Питър Клафи и Декстър Сол Ансел, които влизат в ролите съответно на сир Дънкан Високия и неговият оръженосец Ег, се присъединяват Фин Бенет като Ерион Таргариен, Бърти Карвел като Бейлор Таргариен, Танзин Крауфорд като Тансел, Даниел Ингс като сир Лионел Баратеон и Сам Спруел като Мекар Таргариен.

Докато чакаме A Knight Of The Seven Kingdoms да стане реалност, то можем да се насладим на “Игра на тронове” и “Домът на дракона” в Max ЕТО ТУК.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар