Започна се! Измислиха го – то не било чипове, най-ми били здравни паспорти! Робовладелският строй идва!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С цел придвижване по-свободно из страната властите на Великобритания обсъждат дали да въведат здравни паспорти за хората, които са се ваксинирали срещу коронавирус.

Те ще могат да пътуват в командировки.

Но не и хората, които откажат да се ваксинират, съобщава The Sunday Times.

Очаква се премиерът Борис Джонсън да говори за реализацията на тази идея пред парламента.

Преди това стана известно, че Си Дзинпин – председател на Китайската народна република, е направил предложение на Г-20, групата най-влиятелни държави, които дават “тон” на живота на планетата, да бъде създаден общ

международен механизъм за здравни сертификати.

Те трябва да бъдат признавани в различните държави. Срещата на групата се преде виртуално.

Според китайския ръководител сертификатите трябва да се издават на база на резултатите от тестуването на нуклеинована киселина и да се въведат общи QR кодове.

Бел. ред.: Още по време на извънредното положение през пролетта, когато българските власти ту казваха, че ваксината ще е задължителна, ту няма да е задължителна, paralel42.com предупреди: така ще ни изработят, че ще ни накарат доброволно сами

да се редим на опашка за ваксини.

Най-напред ще ни забранят да пътуваме – с “грижата” да не заразяваме другите. След това ще ни отрежат достъпа до медицински и всякакви други услуги – за да не заразяваме. Накрая ще ни забранят да пазаруваме дори храна – за да не заразяваме.

Целта на занятието е пълен тоталитарен контрол, криминализиране на събирането на повече от няколко души на едно място, съд за протестиращи и за каквото отнемане на човешки права и свободи се сетите. Ще го облекат в закон, чиято официална цел е да ни “пази”. А всъщност – да пази диктаторите от “народната любов”.

Още преди 2000 години в Библията св. Йоан ни предупреждава за знака на звяра, без който никой няма да може нито да купува, нито да продава. Очевидно времето за това настъпи. По-точно ДОКАРАХА НИ ГО.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар