Започна се! Мъж почина след като си поставил ваксината на Pfizer

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Израелецът е получил инфаркт.

Мъж на 75 години почина от инфаркт след като си е поставил ваксината на Pfizer срещу коронавирус. Последвалата аутопсия не е намерила връзка между сърдечния пристъп и имунизацията.

“Мъж на 75 години от северната част на Израел, който е страдал от сърдечносъдово и онкологично заболявания, е бил ваксиниран срещу коронавирус, малко след което е починал вкъщи”, пише в съобщение Министерството на здравеопазването на Израел, цитирано от Факти.бг.

 

Ведомството е създало специална комисия, което да разследва нещастния случай. “Първоначалната проверка не намери връзка между нещастния случай и ваксинирането. Кампанията по имунизация продължава”, съобщава министерството.

Кампанията по масова ваксинация в Израел започна на 20 декември. Първи бяха ваксинирани медицинските работници, студентите медици и представителите на органите на властта, които трябва със своя пример да подтикнат гражданите да се ваксинират. Вторият етап включва ваксинирането на граждани над 60-годишна възраст и хора от рискови групи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар