Започна се! Срещу израелското правителство е заведено дело в Международния наказателен съд за нарушаване на Нюрнбергския кодекс

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Срещу израелското правителство е заведено дело в Международния наказателен съд за нарушаване на Нюрнбергския кодекс – насърчаване и принуждаване към участие на хора в медицински експеримент – ваксинация с нов тип лекарство, ваксината на „Пфайзер“ получила разрешение само за спешна употреба, а нейният дългосрочен ефект и безопасност са неизвестни.

Това нарушава един от принципите на Нюрнбергския кодекс – съгласие за участие в медицински експеримент. Друго грубо нарушение е споразумението между „Пфайзер“ и израелското правителство, че информацията за действителните резултати от ваксинациите ще бъде класифицирана, а в замяна корпорацията ще доставя приоритетно ваксини на Израел.

Жалбата е подадена от сдружение „Анаша Емет“, което заяви, че спрямо гражданите се упражнява много силен натиск.

Отбелязва се, че досега никога преди не е била използвана масовата имунизация с въвеждането на синтетична матрична РНК в тялото. Предишните ваксини се основават на въвеждането на отслабен патоген. Тоест върху хората се изпитват нови технологии, без да ги информират за това. Те си мислят, че това е обичайна ваксина. Това нарушава един от принципите на Нюрнбергския кодекс – съгласие за участие в медицински експеримент.

Всъщност жителите на страната са се превърнали в „опитни зайчета“, според делото.

Властите крият това, умишлено създавайки атмосфера на страх и принуда. Също така властите не публикуват доклади за броя на починали или пострадали на ваксината. Освен това Министерството на здравеопазването на страната открито признава, че 41% от ваксинираните полицаи, военни, образователни и медицински работници страдат от сериозни странични ефекти.

От друга страна, има силен натиск върху гражданите. Например, сдружението на производителите заплашва да изпрати всеки служител, който не е ваксиниран, в неплатен отпуск.

На неваксинираните е забранено да посещават обществени места, заплашени са да не им изплащат обезщетения за безработица.

Много публични личности открито призовават за наказание за неваксинираните. И парламентът прие закон, създаващ черен списък на неваксинираните. Всичко това противоречи на Нюрнбергския кодекс и израелското законодателство. Ищецът изисква „незабавно да се спре медицинският експеримент и ваксинацията на израелски граждани“ и да се спрат всички дискриминационни процедури. Той се позовава на решението на Европейския парламент относно изключително доброволния характер на ваксинацията.

След началото на ваксинацията в Израел, смъртността рязко се е увеличила.

ДОКУМЕНТЪТ В PDF ФОРМАТ ВИЖТЕ,ТУК:
Violation of the Nuremberg Code
by the Government of Israel
and additional factors

Източник: Йордан Халачев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар