Заради Борисов ГЕРБ е в ролята на мафиотско семейство, твърди Христо Иванов – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ е на кръстопът и трябва да избере между поведението на личен жив щит на Борисов или тези хората да започнат да разсъждават за продължаване на политическото си битие, само че това означава без Борисов. Защото наличието на Борисов там ги прави тотално токсични и ги обрича на ролята на мафиотско семейство”, каза днес пред БНР съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов.

По думите на Иванов за последните 12 години всичко стига до Бойко Борисов. “Негово е името върху корупционния модел на България заедно с ДПС и сараите. В този смисъл той е абсолютно неспасяем”, смята Иванов.

За Христо Иванов парламентът не е успял да достигне до идейна зрялост за това как изглежда промяната. “Той не съумя да излъчи управление и това не е въпрос на аритметика”, е неговото мнение.

Христо Иванов очаква в 46-ия парламент да има по-различна конфигурация от приключващия на 11 май, защото вече има усещане за свобода сред хората. “Нашата цел в следващото Народно събрание ще е принудим всички останали политически формации да седнат около платформата за политически диалог за това как да задвижим страната по пътя на промените. Това може да стане само на база на платформа за пълноценна европейска законност и демокрация”, изтъква Христо Иванов.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар