Заради „Продължаваме промяната“ ще има ли електорална промяна?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо денят започва така?

БЧК започват да раздават хранителни продукти за хора в нужда. Акцията ще продължи до 19 ноември.

В Англия канят над милион души да си поставят трета доза срещу COVID.

„Заради „Продължаваме промяната“ ще има ли електорална промяна?“ Това ви питаме днес. Можете да ни пишете по темата на e-mail [email protected]

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Да спечелят поне 20% на вота през ноември – това е целта на „Продължаваме промяната“, чието създаване обявиха официално в неделя Кирил Петков и Асен Василев.

От екипа им са оптимисти за толкова висок резултат, като стъпват на прогнозите за партията на Слави в навечерието на първите тазгодишни избори през април. Тогава социолозите му отреждаха 8%, а сега изходната база за харвардския проект е 9-10 на сто, коментират за „24 часа“ от екипа на бившите министри.

И тъй като са убедени, че проектът им ще е изненадата през ноември, така както Слави бе през април и юли, залагат минимум 20% реални избиратели. Целта е да поемем управлението на страната, но това може да стане само с „коалиция на почтените“, обяви Кирил Петков вчера.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.


Снимка: Dir.bg

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар