Заради 3 март движението в София се реорганизира още от вторник – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предвидените събития, с които ще честваме Националния празник – 3-ти март, ще променят и движението в центъра на столицата още във вторник, 2 март, информира агенция БГНЕС.

От 14:00 часа на 2 март до 08:00 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането на северозападната част от паркинга на пл. “Св. Александър Невски” между ул. “Оборище” и ул. “11-ти август”;

От 08:00 часа до 12:30 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането както следва:

– северозападната дъга на паркинга на пл. “Св. Александър Невски” между ул. “Оборище” и ул. “11-ти август”;

– по ул. “Оборище” между пл. “Св. Александър Невски” и ул. “Г.С. Раковски”;

– по ул. “11-ти август” между бул. “Княз Ал. Дондуков” и пл. “Св. Ал. Невски”;

– по ул. “15-ти ноември” между бул. “Цар Освободител” и пл. “Св. Ал. Невски”;

– на пл. “Николай Гяуров”.

От 14:00 до 20:00часа на 3 март няма да може да се спира на пл. “Народно събрание”; югоизточната и югозападната част на пл. “Св. Александър Невски” и в участъка зад храм-паметник “Александър Невски”.

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:

От 09:00 до 12:00 часа на 3 март по ул. “Оборище” между ул. “Г. С. Раковски” и бул. “Васил Левски”; по ул. “Московска” между ул. “Г. С. Раковски” и бул. “Васил Левски”; по ул. “15-ти ноември”; по ул. “11-ти август” между ул. “Оборище” и ул. “Московска”; по ул. “Париж” между ул. “Врабча” и ул. “Московска”; по ул. “Г. С. Раковски” между бул. “Цар Освободител” и бул. “Кн. Александър Дондуков”, при навлизане и изтегляне на блоковете.

Няма да се пускат автомобили от 11:30 до 12:30 часа на 3 март по ул. “Леге” между бул. “Цар Освободител” и ул. “Съборна”.

Коли няма да влизат от 14:00 до 20:00 часа на 3 март, както следва:

по бул. “Цар Освободител” между бул. “Васил Левски” и ул. “Г. С. Раковски”; по ул. “15-ти ноември”; по ул. “Цар Шишман” между ул. “Аксаков” и бул. “Цар Освободител”; по ул. “Аксаков ” между бул. “Васил Левски” и ул. “Цар Шишман”; по ул. “6-ти септември” между бул. “Цар Освободител” и ул. “Аксаков”.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар