Заразена лекарка с коронавирус от ВМА: Тестове, тестове и само тестове ще ни опазят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Докторка от ВМА, заразена с коронавирус, даде съвети на властта, колегите и дарителите в борбата с коронавируса: Всички мерки на извънредното положение са важни.

Но не правим достатъчно тестове. Всички дарения са насочени към болниците. Доказано е – тестовете, тестове и само тестове са тези, които могат да запазят едно населено място.

Нека използваме частните лаборатории. Нека насочим даренията към тези хора. Нека направим дарителска сметка за разкриване на такива лаборатории, допълни тя пред bTV.

 

При мен  имаше един отрицателен бърз тест, другият бе положителен. Трябва да разграничаваме тестовете – единият е за диагноза , другият за проследяване.

 

Периодът от 18 дни премина, както казват колегите от Китай. Може би ще оздравея. Благодаря на лекарите от инфекциозната клиника към ВМА. Анамнезата, че съм пътувала и  имам леко неразположение ме накара да потърся тест. Това е едно многолико заболяване, което изненадва организма по различен начин. Преминах през етапи.

Първо бе повишаване на кръвното. Запитах се коя е причината?  Вирусът засяга ензим, който има връзка с хипертонията? Какво лекарство да избера – което блокира?

Следващото нападение бе нарушаване на сърдечния ми ритъм. Дали е токсичният ефект на самия вирус или на налягане?! Следващото нещо, което получих, е един обрив, който обхвана половината устна кухина. Друг проблем – болки в червата, изброи тя някои симптоми и болки, изброи тя.

Характеристиката е подобна на простуда, но много по-различна. Нещата са различни. Тревогите са големи. Подобни усещания съм нямала. За радост вчера вече имах изработени антитела, каза с надежда докторката.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар