Зарков за изчегъртването на Добрев: Лош знак! – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатът от БСП Крум Зарков, сочен за най-вероятният наследник на председателския пост на Корнелия Нинова, обяви, че новината за изключването на Кирил Добрев от редиците на Столетницата е изключително лош знак. И намекна, че в това решение на пленума, свикан „на подпис“, между празниците, без причини, прозира опит за външно вмешателство в червената партия.

„Няма човек, няма проблем” е възможно най-лошият начин на мислене. Винаги е бил такъв и никога не е довел до нищо добро. В последните години БСП натрупа опит с изключванията. С някои от изключените после се коалира, с други войната продължава, но нито в един случай това не доведе до по-добър резултат. Затова ще гласувам „против” изключването на Кирил Добрев. Имам много несъгласия с него“, признава Зарков. Но е категоричен, че Добрев трябва да остане в БСП. 

„Противопоставих се на неговата кандидатура за председател. Все оше считам, че той не бива да е в първите редици. Но изключването му на подпис, между празниците, без практическа възможност да се защити срещу обвиненията, не е редно. Още повече, че в следващите седмици предстоят заседание на Конгреса и събирания на Националния съвет с оглед провеждането на пряк избор на председател. Кой има интерес от поредния ялов вътрешнопартиен сблъсък вместо спокойна и градивна кампания за пътя, по който БСП трябва да поеме за да се възстанови? Със сигурност не са социалистите“, пише още социалистът от Русе. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар