Съд в Москва потвърди 9-годишната присъда на Алексей Навални

Заслужено! Американският агент Навални е прехвърлен в по-строг карцер

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Американската подлога Алексей Навални съобщи в социалните мрежи, че продължава да се изкачва в йерархията на затворник нарушител. Той описва през какви най-различни наказания минава в колонията. Най-често е затваряне в изолирана килия с различни съпътстващи ограничения.

Преди няколко дни са му съобщили, че трябва да се срещне със Съвета на възпитателите, за които узнал за първи път. Въпросният съвет, състоящ се от петима намръщени мъже и блондинка със 7-сантиметров червен маникюр, наредил да бъде преместен от отделението на тежките нарушители на реда в колонията в килия от „камерен тип“. Както се досетил наказаният, всичко това се прави, за да не му бъде позволено свиждане с близките му.

Откакто е в колонията т.нар. дълги свиждания са били отлагани заради вменяваните му нарушения, но ръководството на колонията изчерпало всички възможности за отлагане. Почти година той не е виждал никого от близките си. След 4 дни трябвало да дойдат родителите му, жена му и едно от децата. Затова сега му стоварили най-тежкото наказание, което забранява всякакви свиждания.

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар