Засрамете се господа депутати! Срамуваме се от вас и вашето управление!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До кога вие драги (вие трябва да е с голяма буква,знам,но не го заслужавате) управници ще мислите само за себе си?! До кога вие ще си живеете живота,а ние ще мизерстваме? Важни сме ви само по време на избори,обещавате,обещавате и накрая като минат изборите всичко е по старому…

 

 

Вашите заплати не забравяте да ги вдигнете,а за народа вдигане на заплати няма… Народа е свикнал да брои стотинки,нали? Гордеете се,че минималната работна заплата е 710лв.,ами в такъв случай вие защо взимате хиляди,с какво сте по различни от нас?! Какво повече вършите от нас?! Защо са ви толкова високи заплатите?! Защото стоите в Парламента и се плюете един друг?!

 

Или защото мислите повече за украинците отколкото за българите?! Помислете първо за българският народ,след това за другите!

Драги депутати,знаете ли,че в малките населени места заплатите са трицифрени суми?! Често минималното.. Какво означава това ли? Това означава,че при цялото това поскъпване на всяко едно нещо,на всеки един продукт,тези пари не стигат! Вие сами виждате,че продуктите поскъпнаха доста,да не говорим,че има хора,които са на квартира,със заеми и едвам свързват двара края ….

 

 

За пенсионерите не искам изобщо да коментирам …. Защо ли,защото за разлика от управниците мен лично ме натъжава … Натъжава ме живота,който живеят нашите баби и дядовци с минимални пенсии… Натъжава ме,защото повечето не могат да си позволят един обикновен кашкавал(че как да могат,цената му си е висока),не могат да си позволят нещо сладичко да си вземат (това,че са възрастни,не значи,че нямат право на нещо сладко,нали?) Не могат да си позволят доста работи!!!

 

 

Защо ли? Ще ви обясня.. Защото доста са сами.. защото трябва да си платят тока,да те не ползват кой знае колко,но и неговата цена е висока… И най вече защото половината пенсия им отива за лекарства… Често срещам възрастни хора в аптеката,които се отказват от дадено лекарство,защото паричките не им достигат… Да днес някой ще им помогне да го вземат,но следващия месец няма да има кой..

 

 

Не искам да коментирам повече пенсионерите… не мога! За семействата с минимални заплати,които са на квартира,имат заем и по две дечица,също не искам да коментирам!!! Все пак не всички българи взимат прилични заплати!

Тъжно е .. жалко е.. Вие се подигравате с народа.. Защото вие влизайки в магазин си взимате всичко нужно без да се притеснявате от това,колко ще бъде сметката на касата,докато бедните българи влизат 1път в седмицата с 20 лв и смятат,защото имат лимит… Защото трябва да си правят сметка на парите,за да могат да им стигнат за целия месец.

С уважение към всички съграждани и с не толкова уважение към управниците ни!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар