Затварят през уикенда за асфалтиране централно кръстовище в Бургас

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дейностите за полагане на втория износващ пласт асфалт по реконструирания бул. “Демокрация” продължават в неделя, 25 април. Тогава, от 08:00 до 19:00 ч., ще се работи на кръстовището “Демокрация” – ул. “Дунав” – ул. “Копривщица”.

За целта булевардът ще бъде затворен напълно за движение в двете посоки в участъка от кръстовище бул. “Стефан Стамболов” – бул. “Демокрация” до кръстовище бул. “Демокрация” – “Сан Стефано”, съобщават от общината.

За обслужване на гражданите, живеещи в района, заключен между бул. “Демокрация”, ул. “Васил Петлешков”, ул. “Тодор Каблешков”, ул. “Карлово” и ул. “Копривщица”, се налага реорганизация на движението по ул. “Карлово”, в участъка от ул. “Калофер” до ул. “Копривщица”. Движението там се променя от еднопосочно в двупосочно. В тази връзка е необходимо живеещите в посочения участък на ул. “Карлово” да освободят пътното платно от паркирани автомобили в неделя.

Заради предстоящото асфалтиране “Бургасбус” ще промени маршрутите на някои линии от градския и междуселищен транспорт само за 25 април, неделя. Автобусите по линии 15, Б11 и Б12 ще пътуват, както следва:

– ….бул. “Демокрация” – ул. “Сан Стефано” – бул. “Стефан Стамболов”……,

а тези по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица:

– ул. “Сан Стефано” – бул. “Стефан Стамболов”.

В рамките на деня спирките на бул. “Демокрация” – “Сан Стефано” (в посока УМБАЛ Бургас), “Дунав” (двупосочно) и “Демокрация” (двупосочно) – няма да бъдат обслужвани.

Линии 15, Б11 и Б12 ще ползват спирки “Оборище” и “Стефан Стамболов” /пред Механотехникума/, а линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица – директно спирка “Стефан Стамболов”, като ще пропускат и спирка “Оборище”.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар