Затворете си устите най-сетне. Аман!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ние няма как от сега да предположим коя ваксина ще дойде и в какви количества, нито кога ще бъдат готови другите ваксини и дали ще бъдат одобрени. Фазите са направени, за да се знае кои групи са приоритетни.“, обясни той.

…Предстои да закупим фризери за всяка една РЗИ в страната. Не мога да кажа точната цена, но между 20-30 хил. лв струва 1 такъв фризер. Разполагаме с 2 големи, но толкова големи, че могат да обхванат цялото количество. Ваксината може да стои 5 дни в обикновен хладилник, но не е възможно да се разкарват из страната.

…Ако спрем да пазаруваме в едни магазини за играчки, ще продължи този спад, изтъкна доц. Кунчев.   Не мога да разбера, защо да има там представител на РЗИ. Бога ми, трябва ли един човек, който да ти стои на главата и да ти казва да спазваш дистанция. Ако нещата продължат в този вид, ние ще разширим мерките и за тях. Ако така върви и те се разпространяват като огнища, и те ще бъдат затворени. Тук е отговорността на собствениците.“

Един от дежурните некрофили на републиката, неслизащ от телевизора, от рано заран облъчва населението.

И естествено, населението е виновно за всичко в тази пробита корумпирана кочина, наречена Бокова държава.

Туй ще затворим, онуй ще затворим, щото, нали се сещате, цифрите и „статистиките“ ние ги рисуваме…

Иначе голяяяяямооо затваряне направиха. Няма къде да проведеш една среща, но пък между три отвертки и пет чука в някой практикер или бриколаж, може да сключиш и някой друг договор на крак.

Плато, млато, спад, тинтири минтири, тъй ще е докато изкласи надуващият се като плондер Боко Тиквата до март, че да си упражни за пореден път изборната Схема.

И няколкото му гнусни прислужници не слизат от телевизора за да дозомбират и без това зомбираното население.

Затворете си устите най-сетне. Аман!

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар