Затворът му е сигурен! Слави Трифонов заличава Борисов по най-бруталния начин

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Войната между Слави Трифонов и Бойко Борисов тепърва навлиза в разгара си. Лидерът на „Има такъв народ“, по всичко личи, смята премиера в оставка за напълно вреден за българския народ човек.

Днес г-н Трифонов определи във Фейсбук партия ГЕРБ като токсична и написа, че тя трябва да бъде заличена. Нещо, което значи само едно – новите управляващи ще се борят за политическия край на ГЕРБ и всички свързани с нея.

Доказателство за това е комисията, която днес бе създадена в НС. Тя има за цел да разследва всички далавери в управлението на българската политика през последните 10 години. В това число влизат само двама премиери – Бойко Борисов и Пламен Орешарски.

Комисията се оглавява от Мая Манолова, писа Fakti.bg. Това е много лоша новина за Борисов, тъй като тя е сред най-големите му врагове, а отгоре на всичко е близка приятелка на Слави Трифонов.

Счита се, че именно изпълнителят на „Ела, ела“ стои в основата на тази комисия, която цели изкарване на показ на всички престъпления и кражби, извършени от Борисов, след което да бъде заведен под наказателна отговорност и да влезе в затвора.

Тук има и друга неприятна новина за Бойко Борисов. Когато Слави Трифонов си постави нещо за цел, накрая то става факт. Поиска да влезе във властта, след като не му уважиха референдума и сега е най-важната фигура в родната политика, макар официално да не е в парламента.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар