Захариева: Всички в Брюксел вече знаят, че Радев работи против целостта на ЕС, уведомихме ги

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Външната ни министърка Екатерина Захариева обясни как е протекло вчерашното изслушване в Брюксел на тема “Корупция в България”.

Ето и нейното обяснение за медиите:

” Вчера в Брюксел всички ние представителите на България доказахме пред колегите, че върховенството на закона и демокрацията в България са истински и са на лице. Грозните инсинуации на някои членове на БСП и на други партии и техните лъжи под диктовката на разединителя на нацията Румен Радев, бяха разбити на пух и прах и вече всички са наясно, че плана на онези, които злепоставят България пред партньорите им е всъщност поредната хибридна атака на Русия с цел разпадането на ЕС.
Радев като изпълнител на желанията на Москва работи против интересите на Европа и всички наши колеги са наясно какво и как цели така нареченият президент случайник в България. Нещата са изяснени и според мен, темата за това има или няма корупция в България вече е затворена страница за колегите, защото ние ясно доказахме, че това са грозни лъжи и клевети не само срещу Бойко Борисов, Иван Гешев, Герб но и срещу всички граждани на България, които искат да живеят и да се развиват в демократична България в  съюз с демокрациите на Европа.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар