Захариева е изпратила поздравителен адрес до полският министър председател, че не е позволил на агресора Русия да прелети над Полша

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Външната ни министърка Екатерина Захариева също е силно обезпокоена от комунистическото нашествие в Италия, според нея това което се случва там в момента е военна инвазия на комунистите от Русия, Китай и Куба, които използват заразата от корона вирус, за да влязат на територията на ЕС.

Според външната ни министърка Полша са действали безкомпромисно и заслужават уважение и поздравление, затова, че са спрели самолетите на Путин да прелетят над Полша и тя дори е изпратила поздравителен адрес вече от името на България до техният министър председател.

Във времена на криза, когато целият свят е на ръба да бъде сринат от тази страшна болест Covid 19 Русия пак започна да действа като агресор, но този път е подкрепена и от Китай и от Куба, страни в които все още на власт са комунистите и това е силно обезпокоително за целият свят.

Захариева заяви, че вече е сезирала европейските външи министри от съюза да се противопоставят в декларация срещу агресията, защото според нея и Сърбия подготвяли военни самолети, които да се включат в инвазията в Италия и след това всички заедно да продължат към Испания и Франция.

източник: manimanibg.blogspot.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Захариева е изпратила поздравителен адрес до полският министър председател, че не е позволил на агресора Русия да прелети над Полша

Вашият коментар