Захариева от Люксембург: България бележи исторически върхове, Борисов е уважаван лидер

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева участва в Люксембург в заседанието на министрите на външните работи на ЕС.

 

Очаква се те да обсъдят допълнителни санкции срещу Русия във връзка с отравянето на руския опозиционен лидер Алексей Навални.

Съветът, който ще заседава в Люксембург, ще проведе широка дискусия за отношенията с Русия, като вземе предвид последния развой на събитията, свързан с човешките права в страната – ролята й като непосредствен съсед и други аспекти от вътрешното положение.

Министрите ще дискутират военната ескалация в Нагорни Карабах, ситуацията в Киргизстан и Беларус, срещата на върха ЕС-Украйна.

Самата Захариева не пропусна да отбележи присъствието си на срещата с публикация във Фейсбук с текст:

“България отново бележи исторически върхове, на среща на която всички трябва да се противопоставим на агресора Русия. България отново ще даде своя принос в борбата с агресора, който със сила иска да бъде вечно на власт в страна където демокрацията не може да бъде истинска, защото се тя се управлява от комунисти и служители на КГБ за който човешките животи нямат никаква стойност. Относно резолюцията на ЕС трябва на всички да е ясно, че Борисов и Герб са много уважавани в Европа и никой вече не се вързва на номерана на крайнолевите комунисти дори в парламента в Брюксел.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар