Захариева съвсем изперка: Българите сме насила покръстени турци

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Значителна част от българите нямаме български произход, това е обективен исторически факт.
Това коментира  министърката на външните работи Екатерина Захариева.
Възродителният процес не тръгва от комунистите. Още след така нареченото „Освобождение“ започва процес на насилствена асимилация. Стотици хиляди турци са принудително покръстени.
Поповете вървят напред, а зад гърба им са руснаците с топовете. Който не се съгласи, или го изселват, или по-лошо, каза министърката.
Става дума за население, което е около две трети от сегашна България.
Целта на руснаците е подобна на събитията в Македония и македонския етнос. Първо от турците да направят „българи“, а след това от българите – руснаци. По същия начин сърбите измислиха македонците, които после да станат сърби.
„Вижте в колко много градове и села у нас има джамии, а няма турци. Защо това е така? Кой би строил джамия в християнски град. Не е бил християнски, истински мюсюлмани и турци са били, и насила са ни направили българи“ – обясни Захариева.

Според нея, българският етнос е избягал от България още с турското нашествие. Истинските българи са се претопили в други славянски народи, където са емигрирали – поляци, чехи, руснаци.
„Нали виждате положителното отношение между българи и турци. Колкото и пропагандата да тръби, ние някак се уважаваме и се чувстваме близки. Това е защото сме една кръв и още се усеща.“  – каза още външната министърка.
Трябва да погледнем честно миналото си, и да го признаем. Никой няма да бъде правен насила обратно турчин, да стои какъвто си е. Но трябва да гледаме истината, а не да се правим на изкуствени глупави братовчеди на руснаците, е мнението на Захариева.
Източник: http://topnews-bg.eu/2019/06/13/pokrysteni/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Захариева съвсем изперка: Българите сме насила покръстени турци

  • Е, не. Неееееее!!!!! Тази “въртиопашка” окончателно си показа същността – абсолютна продажница!!!! Официално го заявявам – тази ако ми падне, публично ще я заплюя!!!! То бива, бива, ама чак толкова може ли, бе????? Бойко, къде си, бе – уволнявай я тази продажница!!! Тя ли ще защитава националните ни интереси??????

Вашият коментар